Categorieën

Stijlperiode / 1990 's / Memories can't wait - Niels Guns - 40 jaar Effenaar - 2011

Memories can't wait - Niels Guns - 40 jaar Effenaar - 2011

Memories Can’t Wait is een beeldend boek met muzikale herinneringen van 40 jaar Effenaar, geschreven en samengesteld door journalist en oud Effenaar-medewerker Niels Guns en ontworpen door Fabrique. H

Artikelnummer

 

Gewicht   

1,000 KG

Verzendkosten

€ 8,50 

€ 49,00
- stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Auteur:Niels Guns
Taal:Nederlands
Pagina's: 256
Afmetingen:170 x 230 mm
Uitvoering:Gekartonneerde hardcover, zwart op snee, geheel full colour
Jaartal: 2011
Uitgever:Lecturis
Ontwerp:Fabrique

Memories Can’t Wait is een beeldend boek met muzikale herinneringen van 40 jaar Effenaar, geschreven en samengesteld door journalist en oud Effenaar-medewerker Niels Guns en ontworpen door Fabrique, het ontwerpbureau dat ook onze huisstijl ontwikkelde.

Veel bijzondere foto’s, posters en verhalen van bandleden die zelf terugblikken op de afgelopen vier decennia. Zo’n vijftig artiesten, onder wie leden van The Ramones, The Cure, The Birthday Party, Joy Division, Sonic Youth, Pixies, Butthole Surfers, The Jesus Lizard, Motorpsycho, Babyshambles en Elbow vertellen anekdotisch over hun optredens in de Effenaar en duiden zo het muzikale tijdvak waarin ze naar Eindhoven afreisden.
Daarnaast vormen bijzondere, vaak nog niet eerder gepubliceerde foto’s de kern van deze uitgave die al die mooie Effenaar-herinneringen tastbaar zal maken. Een boek dat niet alleen warme gevoelens zal oproepen bij bezoekers van de Effenaar, maar ook zeker bij andere liefhebbers van popmuziek, fotografie of posterdesign.

 

Auteur
Niels Guns
Kaft
Hard cover

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Nieuwsbrief